COVID-19 u Srbiji: Interaktivni prikaz broja testiranih, obolelih i preminulih

Vesti 26. mar. 202015:22
Podeli:
Izvor: N1/Bogdan Mijović

U poslednja 24 sata u Srbiji je zvanično potvrđen 7.201 novi slučaj koronavirusa. Od posledica infekcije kovid-19 preminulo je 39 osoba, broj hospitalizovanih je 5.014, dok je na respiratorima 195 pacijenata.

Zvanični podaci o broju novozaraženih u svim gradovima i opštinama, kao i njihova polna i starosna struktura, poslednji put su objavljeni 10. juna 2020. godine.

POVEZANE VESTI

Redakcija portala N1 svakodnevno vam donosi najnovije informacije o broju zaraženih koronavirusom u gradovima i opštinama Srbije kroz interaktivne mape, grafikone i tabele.

Izvor podataka je sajt covid19.data.gov.rs, koji je otvorila Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije.

Informacije se ažuriraju neposredno po objavljivanju zvaničnih podataka, a njihov vizuelni prikaz omogućiće vam lakši uvid u kretanje broja zaraženih po gradovima i opštinama od trenutka kada je u Srbiji zvanično registrovan prvi slučaj oboljenja COVID-19.

U nastavku teksta možete pogledati i najnovije podatke o broju obolelih u svih 17 beogradskih opština, a detaljne informacije o polnoj i starosnoj strukturi zaraženih na nivou Beograda možete pronaći OVDE.