Vučić: Dva puta repriza "Vladaoca" i odmah idem na test na koronavirus

Vesti 07. mar. 202014:35 > 14:44
Podeli:
Izvor: N1

Američko-izraelski komitet za javne poslove AIPAC saopštio je da je dvoje Njujorčana, koji su prisustvovali konferenciji ove organizacije u Vašingtonu, zaraženo koronavirusom. Konferencija, koja je trajala od 1. do 3. marta, okupila je oko 20.000 učesnika, a njoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U objavi AIPAC-a na Tviteru se navodi da su se konsultovali sa stučnjacima, i da oni savetuju da bi „svi učesnici konferencije trebalo da slede protokol“ i da se obrate svojim zdravstvenim ustanovama ukoliko se osećaju loše.

POVEZANE VESTI

Na pitanje televizije N1 da li će pratiti protokol, predsednik Vučić odgovara da će se testirati, ukoliko televizija N1 još dva puta emituje film „Vladalac“.

„Vi biste u stvari želeli da idem da se testiram posebno na koronavirus nadajući se da će nešto da se desi, jer ako se ne desi, onda ćete da pričate narodu kako imam koronavirus. Daću sve od sebe da poslušam savet N1. A samo pod jednim uslovom – da reprizirate još dva puta film ‘Vladalac’. Ja sam dilmejker, još dva puta da reprizirate taj genijalni film i ja odmah odoh da se testiram. I odmah ću posle toga, ako sam negativan na to, da me pustite da vodim kampanju do 26. ako može, da ne izmislite da me udario meteorit tokom noći, ili nešto drugo pošto vam je to cilj, a ako bude drugačije, ja sam gotov svakako. Šta da radim onda, onda će više o meni da brinu majka i otac nego vi. I drugo pitanje je bilo…?“, rekao je Vučić.

N1: Ja sam vas pitao za protokole…

„Ma pustite vi protokole, odgovorio sam vam. Dva puta repriza filma ‘Vladalac’, odmah ja idem na test, nema nikakvih problema“, rekao je Vučić.