Nova sezona “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od 29. februara na TV Nova S

Vesti 10. feb 202014:22 > 14:25
Promo/Nebojša Babić

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

„Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou’… Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše“, poručuje Zoran Kesić gledaocima.

“Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči. Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu”, kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Poverenje gledalaca Nova je zadobila velikim brojem autorskih emisija kao što su “Utisak nedelje” Olje Bećković, “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i “4 i po muškarca”, popodnevnom programu Maje Nikolić i Nataše Miljković “Među nama”, “Mentalnom razgibavanju”, emisijama iz produkcije Insajdera, kvizu “Totalni obrt”, kulinarskoj emisiji “Mr.Kitchen” i emisiji o zdravlju “Zdravi sa dr Katarinom Bajec”.

Pored ovih autorskih emisija, važan deo programa TV Nova S je domaći visokobudžetni serijski program pa gledaoci tako imaju priliku da uživaju u serijama ‘Senke nad Balkanom’, ‘Ubice mog oca’, ‘Žigosani u reketu’.

Ove godine u planu je snimanje još tri visokobudžetne serije, a Nova S će nastaviti i praksu “bindžovanja” koja je pionirski uvedena sa drugom sezonom Senki u saradnji sa EON-om.

Gledaoci Novu S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platforme.

Televizija Nova S posluje u okviru kompanije United Media, kao i TV N1.