Autobus s najmanje 10 dece bio zaglavljen na Divčibarama satima, nastavio put

Vesti 05. feb. 202015:10 > 16:05
Podeli:
Izvor: N1 čitalac

Autobus koji je jutros u 9 sati krenuo iz Beograda, zaglavljen je bio tri sata na putu na Divčibarama, negde na pet, šest kilometara od centra. Policija je saopštila da je oko 16 sati na putu Mionica - Divčibare, nakon sklanjanja autobusa i raščišćavanja puta, normalizovan saobraćaj. Iz policije su dodali da je došlo do proklizavanja autobusa i da niko od oko 50 putnika nije povređen.

Kako su nam rekli putnici, u autobusu, koji se, kako navode, zaglavio nešto pre 13h, nalazilo više od desetoro dece.

Put je raščišćavan, ali nedovoljno, kažu putnici, pa je autobus Europabusa ostao zaglavljen.

Iz dispečerske službe Europabusa, na naš upit, rekli su da je problem u tome što je policija blokirala put. S druge strane, putnici su nam javili da su viđali da automobili, s vremena na vreme, prolaze. Poslali su nam i fotografije, navodeći da je vozač nešto pre 16 sati počeo da namešta lance.

Izvor : N1 čitalac

Policija je, kako javljaju putnici, dolazila dva puta, prvi put im nije dala nikakvu informaciju da li neko dolazi u pomoć, ali ih je, kako kažu,  pitala da li im je toplo, a onda se ponovo pojavila nešto pre 16h.

 Oko 16 sati, javljaju i putnici, krenuli su ka vrhu, dodajući da su usput videli i „čistača“ za sneg za kog tvrde da se pokvario na putu. Oko puta su smetovi, dodaju.

Izvor : Čitalac N1