CarGo: Taksisti napali šipkama našu članicu

Vesti 01. feb 202010:19 > 10:22
N1

Taksisti iz najvećih taksi udruženja šipkama i bejzbol palicama napali su članicu udruženja CarGo M.I. ispred Kliničkog centra u Beogradu, saopštilo je to udruženje.

Kažu da je, kada je članica udruženja CarGo završila pružanje usluge, „više od pet taksista uz povike nasrnulo na automobil u kojem se nalazila“, ali je ona brzo reagovala i izbegla ozbiljnije fizičke povrede, dok je automobil ozbiljno oštećen.

M.I. je nakon napada otišla u policijsku stanicu u Majke Jevrosime, gde su je poslali u stanicu na Vračaru, da bi joj tamo rekli da „ne mogu da prime prijavu jer je dežurni otišao kući“, navedeno je u saopštenju.

Predsednik udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da „država mora da reaguje svom snagom, jer će u suprotnom poslati poruku da su ‘bejzbolke’ jače od nje, te da samo nasiljem mogu da se ostvare ciljevi u Srbiji“.

„Taksisti su do sada bili kartel, a od večeras slobodno možemo da kažemo da su oni mafijaški klan. Batinaši su izvršioci svojih bosova i moraju da se identifikuju“, kaže Vučić.

CarGo je podsetio da je nedavno napadnut i njihov član V.O. na aerodromu, a da ovaj slučaj „još nije rešen i pored foto dokaza koji su predati policiji“.