Supernova ne emituje kanale N1, Sportklub, Vavoom, Cinemania i Grand

Vesti 18. jan. 202012:00 > 12:01
Podeli:
Izvor: N1

Korisnici kablovskog operatora Supernova u vlasništvu Telekoma od danas ne mogu da gledaju kanale United Medie, jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Sa žaljenjem obaveštavamo građane da i pored naše želje da se programi United Medie i dalje nalaze u ponudi Supernove, nismo uspeli da postignemo dogovor sa Telekomom, saopšteno je iz UM.  

Operateru Supernova je još 31. decembra istekao pravni osnov za emitovanje kanala United Medie. Rukovodstvu kompanije ponuđeni su gotovo isti tržišni uslovi koji su važili i ranije, ali nažalost, do nastavka saradnje nije došlo, dodaju iz United Medie.

Od danas preko kablovskog operatera Supernova građani više ne mogu da gledaju televizije N1, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand.  

„Nadamo se da i dalje postoji mogućnost da se pronađe rešenje, zbog interesa korisnika i da se nastavi višegodišnja saradnja koja je postojala sa operaterima Radijus Vektor i Kopernikus, koji su u međuvremenu postali mreža Supernova“, dodaje se u saopštenju UM.

Podsećamo da je državni operater – Pošta NET pre mesec dana, bez ikakvog obrazloženja odustao od saradnje sa United Mediom.  

Za samo 50 dana oko 300.000 domaćinstava, koji su korisnici dva državna operatera Pošta net i Supernova, ostali su bez mogućnosti da prate programe u vlasništvu United Medie.

United Media obaveštava sve zainteresovane građane da naše kanale mogu pratiti odabirom SBB paketa ili TOTAL TV, a vrlo jednostavno to mogu učiniti i preko platforme EON, bilo gde u Srbiji bez ugovorne obaveze.