Tadić o Vučićevom obraćanju na kineskom: Sve je to velika tuga za Srbiju

Vesti 24. dec. 201923:23 > 23:25
Podeli:
Izvor: N1

Bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ocenio je kao veliku tugu za Srbiju obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kineskom jeziku kada je potvrdio posetu Kini.

POVEZANE VESTI

Tadić je za list Danas naveo da je „problem u tome što je i to najmanje Vučićev problem, bilo da se radi o tome da on stvarno misli da je ovo normalno, bilo da nas namerno pravi ludima, želeći da novom predstavom pokrije sve afere njegove vlasti koje su spalile Srbiju“.

„Danas više niko ne može da predvidi krajnji ishod ovih ludosti“, poručio je Tadić.

Predsednik Srbije potvrdio je svoju posetu Kini u video snimku objavljenom na Instagramu na kojem govori na kineskom jeziku.

„Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće“, navodi se na stranici Budućnost Srbije uz video Vučića koji govori na kineskom.