Omladina NS ispred Megatrenda okačila transparent "Plagijati, neznanje, laži"

Vesti 07. dec 201917:08 > 17:14
Podeli:
Izvor: Narodna stranka

Omladina Narodne stranke je ispred zgrade Univerziteta Megatrend okačila transparent na kome je pisalo "Plagijati, neznanje i laž - Megatrend" kako bi ukazala na "loše režiranu pozorišnu predstavu" u kojoj su glavni glumci Mića Jovanović i Dejan Đorđević, dok su žrtve sadašnji i budući akademski građani Srbije.

Predsednik Omladine Narodne stranke Ivan Gajić je izjavio da je izdavanje akreditacije i dozvole za rad ustanovi poput Megatrenda „sramota za državu i ogromna nepravda, kako prema studentima državnih fakulteta koji do diploma dolaze ogromnim trudom i radom, tako i prema studentima Megatrenda, jer za svoj novac ne dobijaju ni približno kvalitetno obrazovanje kakvo zaslužuju“.

POVEZANE VESTI

„Prava asocijacija na ovu zgradu nisu kreativnost, znanje i informacije, već plagijati, neznanje i laž“, rekao je Gajić i podsetio da su omladina i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević po objavi „prodaje“ Megatrenda izneli sumnju da je reč o još jednom marketinškom triku, nakon što je Megatrend 2015. pokušao da promenom naziva prikrije afere koje ga prate.