Lutovac: Vučić uporno pokušava da razbije Demokratsku stranku

Vesti 01. dec 201913:05 > 13:06
Izvor: N1

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da DS ima veliku odgovornost u "borbi protiv režima predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji bezuspešno pokušava da je razbije i destabilizuje".

„DS je na pravom putu, na putu povratka nekadašnje snage i zato ne čudi što je Vučić poslednjih dana aktivirao sve resurse u bezuspešnom pokušaju da razbije bojkot izbora i konsolidaciju Demokratske stranke“, rekao je Lutovac, a saopštila je ta stranka.

POVEZANE VESTI

On je naveo da su narednih nekoliko meseci „ključni za otpor Vučiću i da će zato DS pokazati ozbiljnost i odgovornost i oko sebe okupiti proevropske reformske snage društva“.

Dodao je da će DS sa ostalim kolegama iz opozicije pokazati i „Vučiću i međunarodnoj zajednici da ne pristaju da budu crna tačka Evrope“.

„Ulazimo u završnicu borbe protiv Vučićevog režima koji je vratio Srbiju pedeset godina unazad. Režim puca po svim šavovima i sad pokušava svim silama, koristeći sve državne resurse da razbije Demokratsku stranku i jedinstvo opozicije, ali u tome neće uspeti“, rekao je Lutovac.