Najbolji sport se seli na Nova Sport od 4. decembra

Vesti 27. nov 201915:18 > 15:32
Promo

Kompanija United Media 4. decembra pokreće Nova Sport, televizijski kanal specijalizovan za prenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledaocima ponuditi raznovrstan premijum sportski sadržaj - svakoga dana - 24 sata dnevno.

Samo u prvoj nedelji emitovanja, Nova Sport ekskluzivno donosi 19 direktnih prenosa vrhunskih sportskih događaja, među kojima su fudbalski mečevi Premijer lige: Mančester junajted – Totenhem, kao i gradski derbi Mančester siti – Mančester junajted.

Gledaoce u ovoj sedmici očekuju uzbudljive košarkaške utakmice Evrolige, a u centru pažnje biće susret Armani – Crvena zvezda, kao i onaj između najljućih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Ljubitelji engleske Premijer lige će, na kanalu Nove Sport moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premijer ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barselona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport.

Novi kanal biće i „kuća“ američkog fudbala kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Fanove očekuju najinteresantniji mečevi najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji se pobednik kruniše u velikom „Superboul“.

Liga nacija je jedno od najmlađih fudbalskih takmičenja, a na Nova Sport kanalu ljubitelji fudbala moći će da bodre svoje reprezentacije ili favorite iz drugih zemalja. Uživanje u fudbalu upotpuniće i napeti mečevi između velikih: Fenerbahčea i Galatasaraja, Porta i Benfike, Ajaksa i PSV-a, Šahtjora i Dinama iz Kijeva, Bešiktaša i Fenerbahčea, Benfike i Sportinga.  

Osim fudbala, novi kanal prenosiće i košarkaške utakmice Evrolige i Evrokupa, kao i najuglednije teniske turnire iz Japana, Kine i SAD u kojima učestvuju i regionalni teniski asovi.

Gledaoci Novu Sport u Srbiji mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platformi.  

U okviru kompanije United Media posluje i TV N1.