Tri osobe uhapšene zbog pokušaja otmice fudbalera na Novom Beogradu

Vesti 20. nov 201909:45 > 15:56
REUTERS/Eric Gaillard/Ilustracija

Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su na Novom Beogradu presreli dvadesetogodišnjeg mladića kome su oteli automobil "BMW", saopštio je MUP. Uhapšeni su N.S. (22), D.I. (21) i E.J. (19), a policija traga za još jednom osobom koja je osumnjičena da je učestvovala u tom razbojništvu.

„Sumnja se da su oni jutros na Novom Beogradu, na raskrsnici Ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke ‘BMW’ kojim je upravljao mladić (20). Kako se sumnja, oni su vozilom ‘audi’ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima“, stoji u saopštenju.

Navodi se da su prilikom hapšenja N.S. policajci pronašli „audi“ koji je korišćen u razbojništvu, novčanik sa dokumentima oštećenog i vozilo „BMW“.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu, biće privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Prema informacijama koje je ranije preneo Blic, najpre je u saobraćaju došlo do svađe, a zatim i do udesa kada je audi udario u fudbalerov BMW, u kojem je on bio sam.

Kada je mladić izašao iz automobila, pokušali su da ga ubace u gepek, međutim uspeo je da ih savlada i da pobegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov automobil i pobegli ka naselju Kaluđerica, gde su kasnije i uhapšeni, nakon što je Aleksa T. prijavio slučaj policiji.

Beogradski mediji preneli su da je reč o Aleksi Terziću, fudbaleru Fiorentine i članu mlade reprezentacije Srbije.