Glišić posle Vučićevog prekora: Izjava o Mrkonjiću emotivna, neće se ponoviti

Vesti 06. nov. 201917:36 > 17:45
Podeli:
Izvor: N1

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić kazao je da je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić osudio njegovu, kako je rekao, ishitrenu reakciju na izjavu funkcionera Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutina Mrkonjića da je "hajka na SPS stereotipni početak izborne kampanje SNS" i poručio tom prilikom Mrkonjiću da treba da ga bude sramota.

Glišić je za televiziju O2 rekao da je njegova reakcija na izjavu Mrkonjića za list „Danas“ bila emotivna i da takvu grešku neće ponovo učiniti.

Govoreći o SNS-u, Glišić je kazao da je stav sa nedavno održane sednice Predsedništva te stranke da se ta stranka bavi, kako je naveo, sobom i problemima u njenim redovima.

Glišić je naveo da je ta stranka oformila i Akademiju za mlade lidere, mlade lidere koji će, kako je naveo, moći da se vide tokom predizborne kampanje za predstojeće izbore.

„Pokušali su da pošalju ružnu sliku Srbije“, rekao je Glišić za O2 o jučerašnjem protestu ispred zgrade Radio-televizije Srbije tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Upitnik“.