Novi dan o požaru na Staroj planini

Vesti 31. okt. 201913:24 > 13:27
Podeli:
Izvor: N1

Požari na Staroj planini su pod kontrolom, tvrde nadležni, a kiša je zaustavila širenje požara na najkritičnijem mestu - u Toplom dolu. O situaciji u ostalim ugroženim područjima, naš reporter Milan Stojanović razgovara sa svojim sagovornicima. Društveno-političke aktuelnosti kroz Pregled štampe komentariše asistent na Fakutetu političkih nauka Stefan Surlić.

Od 1. novembra do 1. aprila vozači su u zakonskoj obavezi da na automobilima imaju sve četiri zimske gume, ukoliko je na kolovozu sneg, led ili poledica, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja. Naša reporterka nalazi se tim povodom u radionici Auto-moto saveza Srbije.

U nastavku pogledajte šta je obležilo pet godina rada N1 televizije. O tome govore direktor programa N1 Srbija, urednici i reporteri N1 televizije.

Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni. Detalje ima Mina Lukic iz Taramount filma.

Uživo ćemo biti i u Savetovalištu za prevenciju bolesti zavisnosti od kocke.

Film „Terminator: Mračna subina“ premijerno je prikazan ove srede , a prvi put posle 28 godina uspeo je da ujedini dobro poznati trio, dobitnika nagrade Oskar scenaristu Džejmsa Kamerona i glumce iz originalne postave, holivudske zvezde Lindu Hamilton i Arnolda Švarcenegera. O ovom i drugim filmovima koji nas očekuju narednh dana govori Katarina Damian iz Megacom Filma.

Time Code je projekat osmišljen sa ciljem da spoji jedinstvene kulturno-istorijiske lokacije i kvalitetne muzičke izvođače. U saradnji sa Jugoslovenskom Kinotekom organizuje kinematografsko-muzičku manifestaciju. Muzički program će pratiti projekcije istorijskih snimaka Beograda iz arhive Kinoteke. O tome u nastavku.