Radojičić: Nadam se da će Trg i 27. marta biti završeni do kraja meseca

Vesti 11. okt 201911:21 > 11:25
Podeli:
Izvor: N1

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da se Ulica 27. marta i Trg republike rade u koordinaciji sa "nadzorom", da radovi teku po planu i da se nada da će do kraja meseca biti završeni.

„Ali, ono što je meni najvažnije je da nadzor iskontroliše te radove, da pustimo saobraćaj da funkcioniše onda kada bude kompletno završeno“, rekao je Radojičić.

Na pitanje da prokomentariše da li su izdvojena dodatna sredstva za kocke na Trgu republike, on je rekao da stvarno ne može da zna „za svaku kocku“.

„Morate da priznate da je suština da se Trg radi, da se nadamo da će biti završen do kraja meseca i na pravi način“, naveo je gradonačelnik.

On je negodovao zbog novinarskih pitanja o rekonstrukciji centralnih gradskih ulica, navodeći kako zna da deo izjave može da se iskoristi u „raznoraznim pravcima“.

Gradonačelnik je ocenio da je infrastruktura Beograda stara, a da vlasti koje su bile prethodnih decenija nisu ulagale na „pravi način“, tako da ova vlast, kako je naveo, mora i mnoge od tih problema da rešava.

„Infrastruktura Beograda se radi u mnogim delovima grada, a to je veliki zahtev i veliki posao. Nažalost, Beograđani moraju da osete konsekvence tog rada“, rekao je Radojičić.