Đuričko: U Americi zbog profesionalnog usavršavanja, ali se ubrzo vraćam

Vesti 03. okt 201913:37 > 13:49
Podeli:
Izvor: N1

Glumac Nikola Đuričko u razgovoru za emisiju “Među nama” na TV Nova S rekao je da je razlog njegovog odlaska u Ameriku profesionalno usavršavanje, ali da će se ubrzo i vratiti.

„Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise“, kaže on.

Dodao je da ga čekaju brojne obaveze u Srbiji u narednim mesecima.

„Imam neke fine obaveze i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije ‘Ujka novi horizonti’, zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru“, rekao je on.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile „prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je – kako je“.

POVEZANE VESTI

„Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu. Ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom pa jednog dana proba da igra u NBA“, rekao je glumac.

Govoreći o učešću u predsedničkoj kampanji Saše Jankovića, Đuričko je konstatovao da se stanje u Srbiji nije promenilo od pre dve godine.

„Sada je 19 godina od demokratije kod nas, i naše društvo se zaista i ponaša kao neki devetnaestogodišnjak, troši lovu možda više nego što zarađuje, pije malo više nego što bi trebalo…“, rekao je Nikola Đuričko.