SC "Milan Gale Muškatirović": Šest besplatnih programa za žitelje Starog grada

Vesti 30. sep. 201912:48 > 12:51
Podeli:
Izvor: N1

Sportski centar (SC) "25. maj - Milan Gale Muškatirović" negirao je da su ukinuti besplatni programi za žitelje Starog grada i dodao da sugrađani mogu da koriste šest besplatnih programa, za koje su sredstva obezbeđena zahvaljujući Gradu Beogradu.

Broj i trajanje termina za besplatne programe su povećani, navodi se u saopštenju, a SC „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ poziva sugrađane da popune prijavu za korišćenje besplatnih programa, posle čega će dobiti karticu za korišćenje.

POVEZANE VESTI

SC naglašava da će žiteljima Starog grada na raspolaganju biti šest besplatnih programa. Termini plivanja za penzionere su ponedeljkom, sredom i petkom od 12 do 13.30 časova, a besplatno plivanje za porodice u zatvorenom bazenu subotom i nedeljom u terminima od 13 do 15 časova i od 21 do 23 časa.

Besplatna škola plivanja za najmlađe organizuje se ponedeljkom, sredom i petkom od 14 do 16 časova.

Program „Plivanje sa bebama“ namenjen je mamama ili tatama sa bebama na malom bazenu i to utorkom i četvrtkom u trajanju od dva sata. Termini će, kako je navedeno, biti utvrđeni posle prikupljanja kontakata zainteresovanih građana.

Penzionerima je omogućeno da ponedeljkom, sredom i petkom od 10 do 12 časova pohađaju besplatne časove joge, a utorkom i četvrtkom od 10 do 12 časova i specijalizovani program kardio fitnes.