Rada Trajković: Braniću se poligrafom od optužbe Milana Radoičića

Vesti 16. sep. 201923:32 > 23:38
Podeli:
Izvor: N1

Predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Rada Trajković izjavila je da će se od optužbe potpredsednika Srpske liste i kontroverznog biznismena s Kosova Milana Radoičića braniti poligrafom.

„Od njegovih optužbi braniću se poligrafom, jer predsednik države Aleksandar Vučić taj metod najviže uvažava. Sam je nekoliko puta išao na poligraf, a i Radoičić je prošao poligraf povodom optužbi za ubistvo Olivera Ivanovića, gde je tvrdio da je potpuno čist. Na poligrafu je istina stopostotna“, izjavila je za Danas Rada Trajković.

POVEZANE VESTI

Dodala je da je Radoičić početkom septembra tužio za povredu časti i ugleda tražeći nadoknadu od pet miliona dinara.

Trajković navodi da „ni pod razno“ nije očekivala tužbu Radoičića.

„On je očigledno procenio da nam je pravosuđe u službi mafije, ali ja ipak verujem u pravosuđe. Postoje čestiti ljudi i možda ja zapadnem nekom čestitom sudiji. Konačno je mafija rešila da poštuje institucije države i videćemo da li te institucije funkcionišu u korist mafije“, kaže Trajković.

Ona je dodala da tužba uoči kosovskih izbora asocira pomalo na vreme Olivera Ivanovića. „Njega su počeli da ganjaju sa sudskim procesima, a završeno je sa ubistvom. To im je valjda red poteza, ali se ja samo Boga plašim i nikog drugog“, kaže između ostalog Rada Trajković za Danas.