Direktor Planinke: Napadač tražio da mu kupim stan

Vesti 08. sep. 201918:04 > 18:08
Podeli:
Izvor: N1

Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS, Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za Betu.

Kako je Raičević kazao agenciji Beta, S.V. je u subotu uveče ušao u dvorište njegove kuće u Kuršumliji i zatražio da mu obezbedi ili kupi stan jer je „u teškoj finansijkoj situaciji“.

POVEZANE VESTI

„Saslušao sam ga, uputio na institucije koje se time bave i zamolio da napusti dvorište. Međutim, kada sam se okrenuo i krenuo ka ulaznim vratima, uhvatio me za ruku i nogom udario u glavu“, rekao je Raičević.

Dodao je da ga je potom S.V. više puta udario po glavi i telu. Raičeviću je pružena lekarska pomoć u bolnici u Prokuplju a, prema nezvaničnim informacijama, S.V. je priznao da je napao direktora „Planinke“ i određen mu je pritvor do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima agencije Beta, S.V. je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Napad na Raičevića komentarisan je na društvenim mrežama, a nezvanično se saznaje i da je u pitanju osveta stranačkog kolege.

Direktor „Planinke“ tvrdi da ne poznaje S.V. i dodaje da nema saznanja da je on član neke političke organizacije.