Boško Obradović gost Novog dana

Vesti 08. sep. 201914:49 > 14:53
Podeli:
Izvor: N1

Na FPN je u četvrtak održan četvrti okrugli sto predstavnika vlasti i opozicije posvećen izbornim uslovima. Sastanku nisu prisustvovali predstavnici Saveza za Srbiju. Predsedavajući tog Saveza i lider Dveri Boško Obradović nada se da će i preostale stranke, osnivači SzS, doneti odluku o bojkotu izbora najavljenih za proleće.

On je gost teme jutra. 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić otputovala je u Luksemburg na poziv premijera te zemlje Gzavijea Betela. Brnabić je otputovala u uzvratnu, dvodnevnu posetu, tokom koje će održati niz bilateralnih sastanaka, ali i prisustvovati obeležavanju 75 godina oslobođenja te zemlje od fašizma. Iz Luksemburga se javlja naš reporter.

Štampu listamo sa glavnim urednikom Pištaljke i predsednikom UNS Vladimirom Radomirovićem.

Koliko je interesovanje za letovanje u septembru i prvoj polovini oktobra? Koje su popularne destinacije u zemlji i inostranstvu? Kako odabrati dobar aranžman i povoljne uslove putovanja u poslednjem trenutku, proveriće naša reporterka.

Predstavljamo aplikaciju SUPER ŠKOLA- Reč je o nagrađivanoj internet učionici za đake od 5. do 8. razreda osnovne škole. Od sada će biti potpuno besplatna za korišćenje, a kako da je koristite, saznajte u Novom danu.

Pred kraj jutarnjeg programa najavljujemo manifestaciju pod nazivom Jesenji ukus fest koji se odrzava 14. i 15. septembra u Kombank dvorani u Beogradu. Vise o manifestaciji reći će nam Kristina Trmanović.

Uživo smo i u Gerontološkom centru. Najavljujemo besplatne programe pravne, zdravstvene i psihološke pomoći za najstarije sugrađane.