Antonijević: Najviše o finansiranju kampanje, očekujem konkretne korake vlasti

Vesti 05. sep. 201920:09 > 20:18
Podeli:
Izvor: N1

Direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je da je na okruglom stolu o izbornim uslovima najviše bilo reči o finansiranju izborne kampanje i da očekuje u narednom periodu da vlast učini konkretne korake.

On je novinarima ispred Fakulteta politčkih nauka rekao da je oko većine tačaka postojala saglasnost vlasti i opozicije i da je to pokazatelj pomaka. 

Antonijević je rekao da su danas tema bili mediji, ali da nije bilo dovoljno prostora da se o tome govori. Sledeći sastanak zakazan je za 9. septembar i razgovaraće se o biračkim spiskovima i izbornoj administraciji.

Podsećamo, održan je četvrti okrugli sto u okviru Dijaloga o izborima 2020. godine, koji se održava pod pokroviteljstvom Fondacije za otvoreno društvo i Fakulteta političkih nauka. Sastanak je bio posvećen osvrtu na postignute rezultate u poslednjih mesec dana i na njemu su učesnici razgovarali o preporukama koje su bile predmet razgovora u prethodna dva panela posvećena finansiranju kampanja i pristupu medijima.