Novi dan: Kako ojačati kapacitete civilnog društva u Srbiji?

Vesti 06. apr. 201518:20 > 18:23
Podeli:
Izvor: N1

U jutarnjem programu Novi dan, televizije N1, u utorak 7. aprila, saznajte kako ojačati potencijal i kapacitet civilnog društva u Srbiji.

Štampu će u Novom danu prelistavati Slobodan Milosavljević, koordinator Centra resornih odbora Demokratske stranke

U temi jutra saznajte kako ojačati potencijal i kapacitet civilnog društva i šta donosi drugi nacionalni izveštaj o praćenju podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Srbiji. Tim povodom, gošća Novog dana biće izvršna direktorka Građanske inicijative Maja Stojanović.

Filip Ribać iz Hemijsko-prehrambene tehnološke škole u Beogradu jedan je od dvoje pobednika Izbora za najbolje mlade pekare, koji je kompanija Lesaffre organizovala u svom Pekarskom centru. Filip je gost Novog dana, a sa njim i Lazar Popović iz Mlinpek zavoda, predsednik žirija nacionalnog takmičenja i Naser Idrizović iz pekare Denis, pobednik nacionalnog takmičenja Louis Lesaffre Coupe.

Od marta u knjižarama je novi roman zamenika urednika Nedeljnika, novinara i pisca Branka Rosića. Zove se “A tako je dobro počelo”. Branko Rosić zim povodom biće gost Novog dana.

Jutarnji program emituje se od ponedeljka do petka u terminu od 8h do 10 časova, uživo iz tri studija – Beograda, Zagreba i Sarajeva.

Novi dan za gledaoce u Srbiji vodi Minja Miletić.