Policija sa dugim cevima blokirala put Novi Sad-Zrenjanin

Vesti 24. maj 201910:33 > 10:34
Izvor: N1

Put Novi Sad-Zrenjanin blokirala je policija, a pripadnici MUP-a naoružani dugim cevima zaustavljaju i kontrolišu sva vozila koja se kreću ka Zrenjaninu.

Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1
Izvor: N1

N1 nezvanično saznaje da ova policijska akcija ima veze sa trostrukim ubistvom koje se dogodilo u jednoj porodičnoj kući u Novom Sadu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da postoje neke informacije o kretanju osumnjičenog za trostruko ubistvo, a da je jedinica u potpunosti podignuta na noge posle tog zločina.

„Ova ogromna tragedija koja se dogodila rano jutros u Novom Sadu je nešto što je svakako podiglo policiju u potpunosti na noge. Mi smo angažovali sve jedinice Ministarstva, i helikoptersku jedinicu i Žandarmeriju i naravno Policijska uprava u Novom Sadu je vodeća, ali i Jedinica kriminalističke policije. Mi smo došli do nekih inicijalnih informacija vezanih za eventualno kretanje izvršioca, pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena i ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije“, rekao je Stefanović.