Vulin: Za mene možda ima leka, ali za Matića nema

Vesti 01. apr. 201518:19 > 18:22
Podeli:
Izvor: Tanjug/Zoran Živković

Ministar za rad Aleksandar Vulin poručio je hrvatskom ministru branitelja Predragu Matiću da se "od ustaštva neće izlečiti nikada".

„Ja sam poželeo napredak i uspeh Hrvatskoj, a meni ministar branitelja, Predrag Matić, lečenje“, naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Hrvatski ministar branitelja Predrag Matić osvrnuo se danas na izjavu Vulina o hrvatskom premijeru, poručivši mu: „Idi bre pa se leči“, a istu poruku uputio je i lideru radikala Vojislavu Šešelju koji je danas ispred Palate pravde zapalio hrvatsku zastavu.

„Možda za mene ima leka, ali se ministar branitelja Matić od ustaštva neće izlečiti nikada“, odgovorio je Aleksandar Vulin.

Hrvatski ministar je reagovao na raniju izjavu Vulina koji je kritkovao premijera Hrvatske Zorana Milanovića zbog njegove izjave da odluka o povratku Šešelja u haški pritvor neće destabilizovati region, a da ni na koji način ne bi smela da destabilizuje Srbiju.

Vulin je pozvao Milanovića da „prevlada sujetu“ i da dođe u Beograd i tamo kaže šta misli o Srbiji i Srbima, posebno pomenuvši hrvatskog generala Antu Gotovinu.