Zoran Stojiljković i Goran Miletić gosti Novog dana

Vesti 19. feb. 201912:48 > 12:50
Podeli:
Izvor: N1

Obeležava se Svetski dan socijalne pravde. Da li je u Srbiji ima i kako je uspostaviti? Da li se smanjuje rodna nejednakost, siromaštvo, nezaposlenost i nasilje? O tome u temi jutra govoriće predsednik Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" Zoran Stojiljković.

Štampu listamo sa Goranom Miletićem, programskim direktorom u organizaciji „Civil Rights Defenders“.

U okviru kampanje za promociju i unapređenje mentalnog zdravlja Herc udruženje organizuje Antistress day. Cilj akcije je prikupljanje sredstava za Herc krojačku radinicu za korisnice sa problemima mentalnog zdravlja o kojoj će više govoriti Ana Mate, članica Upravnog odbora Herc Udruženja i Vera Erac, psihološkinja i telesna psihoterapeutkinja.

Posle upešno održanih koncerata prestižnih pijanista Piano Land i Kolarčeva zadužbina predstavljaju nastavak koncertnog serijala u okviru STEINWAY & SONS KONCERTNE SEZONE 2018/2019. Najavljujemo koncert Jevgenija Sudbina, Gospodara klavira, koji ce se predstaviti beogradskoj publici.

Uživo smo na jednoj od radionica za decu HOLI KIDS, koje se besplatno održavaju tokom raspusta. Taj program, koji bi trebalo da pomogne deci da otkriju svoja unutrašnja znanja, osmislila je dr Mirjana Mićović, pedijatar i holistički terapeut, zajedno sa svojim prijateljima i saradnicima.