Borko Stefanović gost Novog dana

Vesti 13. feb. 201913:59 > 14:02
Podeli:
Izvor: N1

Štampu listamo sa Borkom Stefanovićem, predsednikom Levice Srbije i jednim od osnivača Saveza za Srbiju.

NURDOR pokreće kampanju pod nazivom „I ja se borim“ za podršku deci oboleloj od malignih bolesti. Cilj je da nas podstakne da se zajedno izborimo za novu roditeljsku kuću u Beogradu. Inače, svet u petak, 15. februara obeležava Dan dece obolele od raka, a Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR, tradicionalno će organizovati humanitarne skupove na trgovima, glavnim ulicama i šetalištima više od 30 gradova širom Srbije. O tome u temi jutra Tamara Klarić iz NURDOR-a.

Povodom Dana zaljubljenih Savetovalište za prevenciju AIDS-a i polno prenosivih infekcija Zavoda za zdravstvenu zaštitu Studenata organizuje akciju pod nazivom „VOLITE SE SIGURNO“. Uživo smo u Savetovalištu.

Revizorsko – konsultantska kompanija Ernst & Young, sedmu godinu zaredom, dodeljuje nagradu najuspešnijem preduzetniku u Republici Srbiji. U trci za nagradu ove godine učestvuje 33 preduzetnika iz 27 kompanija koje posluju u deset industrija u 12 gradova Srbije. Ovi preduzetnici zapošljavaju preko 2.000 ljudi, a samo tokom protekle godine ostvarili su poslovne prihode od 23 milijarde dinara. O tome u Novom danu govore Mila Dimitrijević, rukovodilac odeljenja Marketinga i komunikacija kompanije Ernst & Young i rukovodilac programa EY Preduzetnik godine i Ana Milić, direktorka sektora za rad sa privredom u ProCredit banci. 

U Kulturnom centru Beograda otvaraju se tri nove izložbe u sva tri galerijska prostora. Izložba u Galeriji Artget doneće mnoga dela iz brojnih muzejskih i privatnih kolekcija u Beogradu i Zagrebu. U Likovnoj galeriji biće izložena prostorna postavka Vortex umetnice Jelene Trajković Popivode, dok galerija Podrum započinje ovogodišnju seriju predstavljanja umetnika mlađe generacije samostalnom izložbom umetnika Fatluma Dočija iz Albanije. Naši gosti su Ratko Rakin i Jelena Trajković Popivoda.

Pevač Amel Ćurić mesecima je predano radio na novoj pesmi i spotu, koju je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore „Amel Ćurić, niko“, bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se tačno radi. Međutim, sada već svi znaju da je u pitanju nova pesma pod nazivom Niko. Amel Ćurić je naš gost.