Dveri: Ševarlić ne prihvata odluku o bojkotu, nije više deo poslaničkog kluba

Vesti 13. feb. 201912:49 > 13:01
Podeli:
Izvor: N1

Srpski pokret Dveri saopštio je da, s obzirom da Miladin Ševarlić ne prihvata odluku Predsedništva Dveri da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva narodnih protesta protiv vlasti "1 od 5 miliona" i želi da učestvuje u radu Skupštine, dalje ne mogu delovati u okviru jedinstvenog poslaničkog kluba.

„Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvaljuje se prof. dr Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba“, navodi se u saopštenju.

POVEZANA VEST

Dodaje se da Dveri ostaju „u potpunosti posvećene potpisu koji je predsednik Dveri Boško Obradović stavio na predlog Sporazuma sa narodom“ i ističe da tu neće biti kompromisa ni sa kim“.

„Ovo je trenutak u kome da bismo uspeli moramo biti svi jedinstveni u borbi protiv ove nedemokratske vlasti i svako soliranje i iskakanje za nas je apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano. Profesoru Ševarliću želimo sve najbolje i uvek smo tu za svaku saradnju u oblastima sela i poljoprivrede u kojima je on prvorazredni stručnjak“, piše u saopštenju Dveri.

Podsetimo, poslanici okupljeni oko stranaka koje su deo Saveza za Srbiju počeli su, pred početak jedanaestog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije, bojkot rada parlamenta.