Nogo poneo vešala, pozvao policiju da ga uhapsi

Vesti 09. feb 201917:45 > 19:14
N1

Na objavu na Tviteru ministra policije Nebojše Stefanovića da narodni poslanik Srđan Nogo nije bio u policiji kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu "Jedan od pet miliona", reagovao je funkcioner Dveri koji je objavio i imena tužioca s kojim je razgovarao. Objavio je i fotografiju sa maketom vešala i pozvao policiju da ga uhapsi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da jedan od funkcionera pokreta Dveri i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Srđan Nogo nije bio u zgradi gradske policije u Beogradu kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“, već da je bio ispred te zgrade.

POVEZANE VESTI

„Netačni su vam podaci. U ponedeljak u 11 časova sam ušao u zgradu gradskog SUP-a, gde mi je inspektor javnog reda i mira rekao da sačekam. Ostao sam tri sata. Mogu navesti imena inspektora i policajaca sa kojima sam razgovarao. Takođe, telefonski sam razgovarao sa tužiocem Jelenom Biorčević Cerović“, naveo je Nogo.

On je vešala izneo večeras i napisao – uhapsite me.

Maloletni mladić koji je priveden zbog toga što je na protestu u subotu nosio maketu vešala, sinoć je pušten na slobodu, a Nogo je na Tviteru napisao da je još prošle nedelje obavestio policiju da je on nosio vešala, a ne dečak.