Eksplozija u zgradi u Vršcu, ima povređenih

Vesti 07. feb 201922:35 > 22:37
N1

Snažna eksplozija odjeknula je tokom večeri u jednom od stanova zgrade u Podvršanskoj ulici u Vršcu. Kako nezvanično saznaje portal Vršac onlajn, dvoje ljudi je povređeno, a zgrada je evakuisana.

Izuzetno snažna eksplozija dogodila se u četvrtak nešto posle 20 sati, a razlog je još nepoznat, mada se može čuti od očevidaca da se sumnja na curenje gasa, prenosi portalVršac onlajn.

Zvanične potvrde još nema, a stakla i delova prozora ima svuda po ulici, čak i na 50 metara od zgrade, prenosi ovaj portal.

„Čuo sam jako snažna eksploziji i izleteo odmah na ulicu. Stakla je bilo svuda ispred zgrade u blizini moje kuće, a nakon par minuta iz jednog stana počela je da gori i vatra. Jedan od komšija je uleteo protivpožarnim aparatom i nekako ugasio požar, dok je drugi komšija automobilom prevezao dvoje povređenih u bolnicu. Još uvek ne znamo šta se dogodilo, a vatrogasci su za sada evakuisali celu zgradu“, kaže za Vršac onlajn jedan od očevidaca eksplozije.

Ovaj portal saznaje da su povređeni vlasnik stana Z.T (56) i Z.D. (59) i da su oni prebačeni u Beograd, na kliniku za opekotine.