Boško Jakšić i Zoran Milivojević o Kosovu u Novom danu

Vesti 17. dec 201820:25 > 20:26
Podeli:
Novi dan špica logo poster
Izvor: N1

O sve komplikovanijim odnosima Beograda i Prištine, uticaju velikih sila, trgovinskom ratu i sednici Saveta bezbednosti UN o odluci Prištine da formira vojsku u temi jutra Novog dana u utorak, 18. decembra, govoriće spoljnopolilitički komentator Boško Jakšić i diplomata Zoran Milivojević.

Novinar nedeljnika NIN Zoran Preradović lista štampu i komentariše aktuelne teme.

Inicijativa “Digitalna Srbija“ odlučila je da uputi poziv građanima Srbije da se uključe u razgovor o tome šta bi sve digitalna tehnologija mogla da unapredi u našem društvu. Ova neprofitna organizacija će pomoći razvoj jedne ideje koju građani daju i podrže svojim glasanjem na sajtu budimopametni.rs. Više o tome u jutarnjem programu N1.

Bojana Ban, vrsna likovna stvarateljka, koja se oprobala i dokazala izuzetnim grafičkim listovima, dobrim crtežima i još boljim uljanim platnima, koristi to svoje bogato iskustvo i prenosi ga uspešno u novi svet likovnog izražavanja. “Bube opstaju” je njena poslednja izložba koju će predstaviti u našem programu.

Kantautor Saša Vasić posle devet godina ponovo se vraća na muzičku scenu sa novim albumom “San”. Tim povodom biće Novog dana.