SZS: Šta smo sve izgubili za 100 dana gradske vlasti

Vesti 24. sep 201813:48 > 13:49
Podeli:
Izvor: N1

Ne šta smo sve dobili za prvih 100 dana gradske vlasti, vec šta smo sve izgubili - tim rečima predstavnici Saveza za Srbiju počeli su konferenciju za novinare, navodeći da su građani u prethodna tri meseca izgubili PKB, glavnu železničku stanicu i zamalo glavnu autobusku, ali su, prema rečima Dragana Đilasa izgubili i gradonačelnika.

„Gospodin Radojičić je u prethodnih 100 dana bio prisutan svojim radom, likom i delom na otvaranju kućica za vrapce, na otvaranju najvećeg građevisnkog poduhvata u modernoj istoriji Srbiji – to su dve zgrade Beograda na vodi – i na gej paradi. Ostalo vreme nismo uglavnom mogli da ga čujemo i vidimo“, rekao je Đilas.

POVEZANA VEST

On je podsetio da po zakonu o glavnom gradu, po statutu grada i po poslovniku o radu Skupštine, zamenik gradonačelnika menja gradonačelnika samo kad je on sprečen ili odsutan.

„Po onome što vidimo, naš gradonačelnik je bio sprečen i odsutan oko 95 odsto prethodnog vremena“, naveo je Đilas.

Broj medijskih pojavljivanja ne govori o nečijem radu, odgovara s druge strane gradonačelnik Zoran Radojičić.

„Zlonamernih će uvek biti, mislim da broj izlazaka pred kamere ne znači o tome koliko ko radi. Mislim da gospodin Vesić radi izvanredno, da je vrlo operativan, njegovo angažovanje je za veliki respekt. Ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu i Beograđanima“, poručio je Radojičić.

Pogledajte opširnije u videu ispod šta kažu Đilas i Radojičić: