Muškarac povređen u Resavskoj, upao u okno lifta

Vesti 20. sep 201810:25 > 14:15
N1

Na gradilištu u centru Beograda, u Resavskoj ulici, jutros je teško povređen muškarac kada je pao u okno lifta. On je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Urgentni centar gde se trenutno nalazi na odeljenju za intenzivnu negu i u teškom je stanju.

Radovi na uglu Mišarske i Resavske su nastavljeni, a predstavnik investitora na tom gradilištu rekao je za N1 da nije u pitanju radnik sa gradilišta.

On tvrdi da je povređeni muškarac nepoznat izvođaču radova i da niko nije primetio kada je ušao na gradilište, te da se ne zna kako je došao do lifta kroz čije okno je propao.

Kako je za N1 nezvanično rekao predstavnik izvođača radova na gradilištu, povređeni muškarac nije im poznat i ne zna se kako je došao do lifta kroz čije okno je propao.

Na zgradi se, inače, izvode radovi na održavanju fasade. Investitor je „Ekstra Auto-transport doo“ iz Vrbasa, a izvođač radova „Alo-almont“ iz Banatskog Brestovca.

Agencija Beta prenosi da je, prema nezvaničnim informacijama, radnik firme za popravku liftova trebalo da popravi lift u Resavskoj 32, ali je greškom ušao u drugu zgradu i upao u okno lifta.

Nesreća se dogodila u bivšoj zgradi „Jugohemije“, koja se sada koristi kao poslovni prostor i koja se rekonstruiše.

Policija je odmah nakon nesreće izašla na lice mesta.