Rasim Ljajić gost Novog dana

Vesti 25. jul. 201814:14 > 14:17
Podeli:
Izvor: N1

Da li Beograd planira kontramere zbog odluke Prištine da uvede zaštitne mere na uvoz kukuruza i sezonskog voća i povrća? Šta su na zajedničkom sastanku dogovorili ministri trgovine Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i predstavnici Crne Gore? O tome u temi jutra govori Rasim Ljajić, ministar trgovine Srbije.

Urednica Novog magazina Nadežda Gaće biće gošća prelistavanja štampe.

Uživo smo u Grčkoj odakle reporterka N1 izveštava o posledicama katastrofalnog požara.

Tradicionalna žurka za sve kućne ljubimce, Pet party, 28. jula stiže u beogradski šoping mol Delta City. Ove godine zabavi dodat je i humanitarni i društveno odgovorni segment. Kako da udomite psa i šta je sve potrebno da znate pre nego se odlučite na taj korak saznaćete od Dragana Pačanin Sajkov sa portala Petface.

O turističkoj sezoni u Beogradu, i programima koji će se tokom predstojećeg vikenda dešavati na centralnim gradskim lokacijama, razgovaramo sa Miodragom Popovićem, direktorom turističke organizacije Beograda.

U Lovačkom domu u Guči se 28. i 29. jula održava The Final Dance, dvodnevni humanitarni festival, koji će okupiti neke od najpoznatijih mladih didžejeva naše scene elektronske muzike. Više o tome od Nikole Jankovića iz FTS organizacije.