Zatvorene ulice u Beogradu zbog proslave Dana policije

Vesti 27. maj 201807:58 > 08:02
N1

Režim saobraćaja u centru Beograda biće izmenjen danas od 8 do 15 časova zbog obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i policije.

Kako je najavilo to ministarstvo, za saobraćaj će od 8 časova biti zatvoren Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice (samo desna kolovozna traka).

Do 15 časova saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulici kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovskoj ulici od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulici kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Od ponoći do završetka centralne manifestacije biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili sa parking prostora na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, s desne strane parkinga Vlajkovićeve ulice i s parking prostora u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Proslava Dana MUP- a i policije biće održana danas na više lokacija u Beogradu, a centralna manifestacija počeće u podne, ispred Doma Narodne skupštine, uz prisustvo predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.