Marija Milošević prevarena pri prodaji stana od 800.000 evra

Vesti 19. maj. 201811:01 > 11:05
Podeli:
Izvor: REUTERS/Stringer

Marija Milošević, ćerka Slobodana Miloševića i Mire Marković, vodi postupak protiv Nikole Antića, bivšeg direktora GAK Narodni front i člana JUL-a, zbog prevare, piše “Danas”.

Banka Inteza objavila je juče oglas u dnevnim novinama u kojem zbog dugova doktora Nikole Antića, javni izvršitelj prodaje nekretnine u Antićevom vlasništvu na Dedinju u Beogradu. U tome ne bi bilo ništa sporno da, po saznanju lista Danas, parecele i objekti koji su na prodaju nisu predmet sudskog postupka koji je protiv Antića pokrenula Marija Milošević, tvrdeći da je on prevarom došao u posed njene imovine.

Marija Milošević je, prema pisanju medija, Nikoli Antiću pre šest godina prodala stan od 250 kvadrata za 800.000 evra, ali joj taj novac nikada nije isplatio. Na istoj adresi otvorio je i ginekološku ordinaciju. U međuvremenu je uzeo kredit, zapao u dugove, pa je nekretnina otišla pod hipoteku, a dr Antić odavno ne živi na toj adresi.

Mariju Milošević u postupku protiv Antića zastupa kancelarija Zdenka Tomanovića. Osim krivične prijave koja je podneta protiv doktora Antića, kancelarija Tomanović podnela je prijavu i protiv Banke Inteza zbog nezakonie prodaje imovine čije vlasništvo sudski još nije utvrđeno.

Prema nezvaničnim saznanjima lista Danas, Antić banci duguje više od dva miliona evra zbog čega ona pokušava da proda pet parcela koji su navodno u njegovom vlasništvu.