Od sada na sajtu N1 direktan link na Insajder.net

Vesti 17. apr. 201813:29 > 13:33
Podeli:
Izvor: Insajder

Posle dvogodišnje uspešne saradnje Televizije N1 i Produkcije Insajder, od danas će i na sajtu N1 posebno mesto imati direktan link na Insajder.net.

Istovremeno, Insajder.net od danas menja koncept tako što će glavno mesto na sajtu zauzimati istraživačke priče, po kojima je Insajder i postao poznat i koje se i danas najviše čitaju i citiraju. Zato će od danas na Insajder.net dnevne teme biti razdvojene od istraživačkih.

Pored rubrike u kojoj se tematski obrađuju aktuelni događaji, u posebnoj rubrici moći da čitate sveobuhvatne istraživačke teme u kojima se novinari Insajdera bave sistemskim problemima i otkrivaju zloupotrebe, a koje su do sada bile povod za brojne reakcije nadležnih državnih institucija.

Novu rubriku „u fokusu“ činiće tri posebna segmenta – najvažnije aktuelne teme, najvažnije vesti u jasnom kontekstu i, kao potpuno novi segment, Insajder pitanje dana.

Pored serijala i emisija, najgledaniji video prilozi su oni u kojima novinari Insajdera traže odgovore od nadležnih predstavnika vlasti.

Nova rubrika – pitanje dana – donosi kratak opis teme, objašnjenje zašto je tema u interesu javnosti, uz ključno pitanje na koje će novinari Insajdera pokušavati da dobiju odgovore.

Novinari Insajdera su u istraživanjima od 2004. do danas prikupili i objavili hiljade dokaza, svedočenja, argumenata o propustima sistema i zloupotrebama, a kroz novu rubriku će nastaviti da insistiraju na tome da važne teme i otvorena pitanja ne padnu u zaborav.