U Danu uživo o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije

Vesti 10. apr. 201817:16 > 11. apr. 2018 00:29
Podeli:
Izvor: N1

U Danu uživo o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije, presudi Vojislavu Šešelju u Hagu, kao i večeri posvećenoj glumcu Nebojši Glogovcu u Pančevu.

Navršava se 19 godina od ubistva novinara Slavka Ćuruvije. Hoće li sudski proces biti uskoro završen, hoće li biti rasveteljena kompletna pozadina ubistva, o tome govori Ilir Gaši, iz Fondacija Slavko Ćuruvija. U emisiji prenosimo i deo obeležavanja godišnjice na mestu ubistva.  

Uživo smo u Hagu, sa prvim reakcija na izricanje presude lideru radikala Vojislavu Šešelju po optužbama za zločine tokom rata devedesetih.  

U Danu uživo, kroz najavu konferencije Automative u Novom Sadu, govorimo i o budućnosti automobilizma i šta o njoj misle vodeći predstavnici autoindustrije.  

Najavljujemo i sajam ECO EXPO koji će 12. i 13. aprila biti održan u Beogradu, a na kojem će biti reči o zaštiti životne sredine i važnosti poglavlja 27 u pregovorima sa EU.  

Uživo smo i u Dvorani Kulturnog centra Pančevo, na večeri posvećenoj glumcu Nebojši Glogovcu, na kojoj će, uz priču njegovih kolega i prijatelja, biti predstavljena i izložba fotografija i emitovani inserti iz Glogovčevih filmova.