Nova rubrika na N1 portalu – Cooking

Vesti 19. mar 201813:52 > 13:54
Shutterstock

Sajt N1 obogatio je svoj sadržaj gastronomskom rubrikom Cooking u kojoj će svi zaljubljenici u hranu i kuvanje svakodnevno moći da pronađu zanimljive recepte i korisne kulinarske savete.

Razbudite svoja čula, “začinite” svoj dan, probudite maštu i saznajte interesante činjenice i recepte iz različitih kuhinja sveta. Ukusni, a jednostavni specijaliteti, najlepše poslastice, brze zakuske, zdrava hrana, kao i saveti i trikovi koji će vam olakšati boravak u kuhinji – samo su deo stvari koji ćete pronaći u našoj novoj rubrici Cooking.

Na našem portalu posetioci će moći da prate i kulinarske avanture glumca Slobodana Stefanovića koji u svom šou programu “Mr. Kitchen” ugošćava razne zanimljive ličnosti – naše najpoznatije kuvare, influensere i food blogere i zajedno sa njima priprema jela i publiku upoznaje sa raznim načinima spremanja zdrave hrane

Svakog jutra, posetioce N1 portala čekaće recept za zdrav, ukusan smuti a u našoj novoj rubrici dobiće i brojne korisne savete – kako pravilno očistiti kuhinjsku dasku, iseckati luk bez suza, proveriti da li su jaja sveža…

Mr. Kitchen možete pratiti i na Facebooku gde će svakodnevno biti postavljani najzanimljiviji recepti ali i brojni video klipovi a cele emisije gledajte na našem YouTube kanalu.

Emisija “Mr. Kitchen” emituje se svakog radnog dana na TOP kanalu od 11 i 17.40 časova.