Zelena stranka: Promene dolaze, a mi tu promenu nosimo

Izbori BG 28. feb. 201813:35 > 13:36
Podeli:
Izvor: Zelena stranka

Potpredsednik Zelene stranke Aleksandar Stanimirović, gostujući na Drugom programu RTS, govorio je o programu za Beograd i opštoj politici stranke. Stanimirović se u završnoj reči obratio građanima i pozvao ih da u nedelju 4. marta glasaju za broj 16, navodi se u saopštenju.

„Zelena stranka je za tri godine postojanja, a posebno tokom rada u Narodnoj skupštini Republike Srbije, pokazala da hrabro stoji iza svega što kaže. Jedini smo imali hrabrosti da tražimo zakone koje drugi ne smeju, da javno kritikujemo sve što se kosi sa interesima građana. Snažno smo stali iza svih građana koji su protiv genetski modifikovane hrane, tražimo donošenje zakona o korišćenju kanabisa u medicinske svrhe. Nije nam jasno i nećemo dozvoliti da u zemlji u kojoj je 97 procenata stanovništva protiv genetički modifikovane hrane, zakon koji dozvoljava promet i uzgoj GMO bude na korak od izglasavanja“, rekao je Stanimirović.

On je, kako se navodi u saopštenju, pozvao građane da im se pridruže i pomognu u poslu „koji rade u najboljem interesu građana“.

„Mi smo ljudi koji mogu da sprovedu kvalitetne promene. Promene dolaze, i to je neminovnost. Mi tu promenu nosimo. Svaki vaš glas nam je veoma bitan. Mi smo broj 16 i mi smo zaista jedina prava Zelena stranka u Srbiji“, istakao je Stanimirović.