Predrag Marković: Spot sa kurjim okom nastao spontano

Izbori BG 27. feb 201816:01 > 16:39
N1

Jedan od spotova koji je obeležio kampanju za beogradske izbore je spot Pokreta obnove Kraljevine Srbije, u kome Predrag Marković govori o problemu s kurjim okom. Gostujući u debati na N1, Marković je ispričao kako je došlo to tog videa.

„Ne postoji nikakav propagandni spot, ja sam šetao sa svojim prijateljima, a jedan od njih ima kameru, a pošto ja nemam novca, a i da ga imam, ne bih ga trošio na skupu reklamu. Jer se tu pokazuje šta ćete raditi sa takođe tuđim novcem – novcem građana. Svi koji troše u ovoj kampanji besprizorne količine tuđeg novca, pokazuju kako se odnose prema tuđem novcu. To je spontani spot, ja sam se okrenuo da se izvinim ljudima, video sam da je kamera uključena i onda sam se našalio jer su ljudi videli gde se nalazim, a i videli su gospodina policajca koji je trčao da širom otvori rampu kada me je video, pa je to bila šala“, rekao je Predrag Marković.

Kako predstavnici izbornih lista na izborima u Beogradu vide atmosferu u predizbornoj kamapnji, kako su finansirali kampanju, ali i kakav je njihov plan za resavanje problema u glavnom gradu?

U drugoj od tri predizborne debate videćete šta o ključnim temama u glavnom gradu misle predstavnici izbornih lista :Demokratske stranke Srbije, Zavetnika, Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Stranke pravde i pomirenja, Zelene stranke i Liberalno demokratske partije

Drugu predizbornu debatu N1 koju vodi Jovana Štetin pogledajte sutra u 20 časova.