Radojičić: Spreman sam za izazov funkcije gradonačelnika

Izbori BG 24. feb. 201823:10 > 23:13
Podeli:
Izvor: Tanjug / Dimitrije Goll

Prvi na listi za odbornike "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić izjavio je da je spreman za izazov funkcije gradonačelnika Beograda.

On je za dnevni list Blic rekao da bi bila velika čast i odgovornost da vodi tim koji bi bio na čelu Beograda, a od velikih projekata najavio je bolnicu „Tiršova 2“ i metro.

„Nastavićemo rad na projektu Tiršova 2. Počećemo izgradnju savremene dečije bolnice i time unaprediti lečenje naše dece. Takođe, metro je sledeći veliki investicioni projekat koji će promeniti filozofiju glavnog grada“, istakao je Radojičić.

Na pitanje kolike su šanse da bude gradonačelnik Beograda, Radojičić je rekao da to zavisi od Beograđana koji će sledeće nedelje dati svoj sud o programu i timu koji su ponudili.

„Verujem da će gradonačelnik biti samo prvi u snažnom timu posvećenih profesionalaca koje smo kandidovali da vode naš grad. Bila je čast stati na čelo ove liste, biće čast i velika odgovornost stati na čelo prestolnice. Ja sam spreman za taj izazov“, rekao je Radojičić.

Dodao je i da će nastaviti da doprinosi kao nestranačka ličnost, koju je kako navodi, „SNS prepoznao kao komadić koji nedostaje političkoj sceni Srbije“.