LDP: Predali smo listu, simbolično, poslednji

Izbori BG 17. feb 201810:40 > 10:44
Podeli:
Izvor: LDP

Kandidati i kandidatkinje za odbornike Liberalno-demokratske partije u Skupštini grada predali su listu Gradskoj izbornoj komisiji. Lista je predata simbolično, u pet minuta do ponoći, a LDP je bila poslednja stranka koja je predala listu, navodi se u saopštenju.

„To ima neku simboličnu vrednost, s obzirom na to da su vrednosti koje mi zagovaramo – ideja moderne, evropske Srbije, normalne zemlje i normalnog grada – trenutno na margini svih dešavanja“, rekao je prvi na listi LDP Đorđo Žujović, a navodi se u saopštenju.

On je ispred kandidatkinja i kandidata LDP-a pozivao Beograđane da razmisle o podršci koju će dati 4. marta na lokalnim izborima.

Žujović je, kako se navodi, dodao da je izbor jasan i da glas za LDP glas za vrednosti koje Liberalno-demokratska partija neguje od svog osnivanja.

„Do 4. marta učinićemo sve što je u našoj moći da oni ljudi koji bi možda tog jutra ostali kod kuće to ne urade, nego izađu na te izbore i podrže nas“, poručio je Žujović.

Žujović je istakao da je Liberalno-demokratska partija preživela ono što bi malo koja druga partija preživela.

„Sa svih mogućih političkih spektara su nas napadali. Napadali su nas i u ovoj kampanji. Nikome posebno nismo odgovarali, trudili smo se da budemo ono što jesmo, da na napade ne odgovaramo“, rekao je Đorđo Žujović.

„Posle izbora nema kukanja, oni za koje ste glasali, koje ste zaokružili biće na vlasti, a ja se nadam da će Beograđanke i Beograđani izabrati nova lica“, zaključio je Žujović, navodi se u saopštenju.