Lista "Šta radite bre" nastavila "Veliko spremanje Beograda"

Izbori BG 13. feb 201814:47 > 14:51
Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać"

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" nastavila je akciju "Veliko spremanje Beograda" uređenjem prostora i u podzemnom prolazu između Tržnog centra "Ušće" i Bloka 21 na Novom Beogradu, saopšteno je.

Aktivisti i kandidati za odbornike ove liste očistili su i okrečili deo prolaza kojim svakodnevno prođu hiljade ljudi, a koji je već dugo u dosta lošem stanju.

„Javni prolazi u zgradama i ispod saobraćajnica koje sada sređujemo godinama su zapušteni. Beograd nikada nije bio zapušteniji i prljaviji. Ova gradska vlast ništa povodom toga nije radila četiri godina, a danas zloupotrebljava komunalna preduzeće i matretira radnike tih preduzeća u svrhe svoje predizborne kampanje. Ove zloupotrebe Siniša i Goran više ni ne pokušavaju da sakriju“, rekao je Marko Bastać, nosilac odborničke liste „Šta radite bre“.

Bastać je ukazao „na važnost podzemnih prolaza“.

„Znamo koliko je ovaj podzemni prolaz, zbog frekventnosti saobraćaja i protoka ljudi, važan za građane Novog Beograda. Već smo sličnu akciju sproveli u Čika Ljubinoj ulici, a pre toga smo ukazali i na problem sa polomljenim trotoarskim pločama i razvaljenim betonskim stubovima kojih ima širom Beograda. Nastavićemo i sledećih dana sa akcijom ‘Veliko spremanje Beograda’ i na taj način ukazivati na nemar aktuelnih gradskih vlasti“, rekao je Bastać.

Grupa građana „Šta radite bre – Marko Bastać“