Žujović: Lista LDP najmlađa na izborima u Beogradu

Izbori BG 30. jan 201810:47 > 10:48
N1

Kandidat Liberalno demokratske partije (LDP) za odbornika Skupštine grada Beograda Đorđo Žujović izjavio je da se glas mladih u Srbiji ne čuje da su zapostavljen i da je zato LDP odlučio da za beogradske izbore kandiuje mlade koji mogu da menjaju stvari.

U saopštenju LDP-a je navedeno da je Žujović, na Vračaru, tokom razgovora sa građanima rekao da je lista LDP-a najmlađa koja će učestvovati na ovim izborima.

Kako je istakao, na njoj se nalaze ljudi koji se nikada nisu bavili politikom, ali i predstavnici nevladinog sektora koji se oduvek zalažu za osvajanje sloboda i zaštitu ljudskih i manjinskih prava.

On je rekao u da su Beogradu potrebna nova lica i nada, a ne da mladima neko u 2018. godini opet priča o ratu, dok su neke njihove starije generacije, braće ili očevi, bili u tim ratovima.

„Ne može u Beogradu da se priča o mržnji, ne može u Beogradu da se priča o netoleranciji. Beograd, ako je otvoreni grad, to treba i da pokaže. Žao nam je što nijedna druga lista o tome ne priča, što se nisu prethodnih dana oglašavali o nekim veoma važnim pitanjima, koja se tiču, pre svega, slobode u Beogradu“, rekao je Žujović.