Karić sa SNS-om na izborima: Novi Beograd biće Vol Strit

Vesti 12. jan. 201814:36 > 14:38
Podeli:
Izvor: N1

Pokret Snaga Srbije (PSS) - Bogoljub Karić će na lokalne beogradske izbore ići zajedno sa Srpskom naprednom strankom, što je dogovoreno na današnjem sastanku funkcionera dve partije u sedištu SNS-a, saopšteno je iz PSS.

Kako je objašnjeno PSS učestvovaće na zajedničkoj listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, jer je vladajuća koalicija „ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji“.

Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona, ističe PSS.

Ta stranka se zalaže i za to da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, „a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede“.

„Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa”, poručuje PSS.