Grupa napadača izbola mladića i njegovog oca u Požegi

Vesti 08. jan 201812:52 > 13:01
Shutterstock

U tuči koja se noćas dogodila u Požegi teško su povređeni otac i sin iz ovog mesta, kojima je grupa mladića nanela više ubodnih rana nožem. Policija u Požegi uhapsila je tri osobe koje sumnjiči za to. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Uhapšeni su S. G. (27), A. Dj. (23) i M. S. (22), svi iz Požege, zbog sumnje da su u 3.50 časova najpre fizički napali dvojicu muškaraca, a potom im nožem naneli povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

RTS javlja da su napadači upotrebljavali pajser i noževe.

Prema još nepotvrđenim informacijama, do tuče je došlo u ispred jednog kafića.

Nezvanično, Blic prenosi da se mladić F.K. (27) se nalazio u lokalu u kome se verbalno sukobio s jednom grupom Požežana, koja je nedugo zatim napustila lokal.

U strahu da će biti pretučen, F.K. je telefonom pozvao oca B.K. da dođe automobilom po njega. Očekujući da će otac svakog trenutka naići, F.K. je izašao napolje, ali su u tom trenutku iz druge ulice istračali mladići sa kojima je imao konflikt, fizički nasrnuli na njega, brutalno ga pretukli i naneli mu više ubodnih rana nožem, prenosi Blic.

Tada je naišao B.K. koji je pokušao da odbrani sina, ali su se izgrednici okomili i na njega, takođe ga pretukli i izboli, a zatim mu i demolirali automobil.

S povredama opasnim po život tokom noći su prevezeni u užičku bolnicu, a kako je Blicu rečeno u ovoj ustanovi „lekari na hirurškoj intenzivnog nezi još uvek ne mogu da im prebroje ubodne rane“.