SNS obeležila Badnji dan uz najavu uspešne godine

Vesti 06. jan. 201814:27 > 14:32
Podeli:
Izvor: Tanjug/ DIMITRIJE GOLL

Srpska napredna stranka je unošenjem badnjaka u stranačku centralu obeležila Badnji dan uz izraženi optimizam njenih funkcionera o nastavku ekonomskog razvoja Srbije u 2018. godini.

Badnjak je osveštao sveštenik Luka Verić, istakavši da je badnjak simbol zajedništva i jedinstva a današnji dan i sutrašnji Božić – praznici mira, praštanja, ljubavi i prijateljstva.

On je pozvao sve da u budućnosti posebno pažnju obrate na decu i njihovo vaspitanje kako bi, kako je naglasio, postali časni i pošteni ljudi.

„Naša budućnost je u njima“, rekao je Verić u besedi nakon osveštanja badnjaka.

Gojković zahvaljuje građanima na podršci i strpljenju

Badnji dan i sutrašnji Božić, građanima je čestitala funkcionerka SNS Maja Gojković izrazivši optimizam u pogledu nastavka ekonomskog razvoja Srbije u 2018. godini.

„Vlada zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem radiće na daljem poboljšanju ekonomske i privredne situacije tako da svaki građani može da računa da će živeti bolje i da će imati veće plate i penzije“, rekla je ona.

Gojkovićeva, koje je i predsednica Skupštine Srbije, zahvalila je građanima na, kako je rekla, strpljenju, podršci i razumevanju za teške reformske mere koje su uspešno realizovane i istakla da su finansije konsolidovane.

„Sve što smo radili ne bismo mogli bez zajedništva sa građanima i njihove odluke da državu vode SNS i Vučić“, rekla je Maja Gojković.

Najavila je i da će vlast i u 2018. godini vredno raditi, kao i do sada ali i, kako je istakla, mnogo brže i jače na realizaciji puta države ka EU.

Izvor : Tanjug/Dimitije Goll

Prema njenim rečima, na isti način će se raditi i na jačanju strateškog partnerstva sa Rusijom, Kinom i ostalim tradicionalnim prijateljima Srbije.

Gojkovićeva je, podsetivši da je odlukom Vlade Srbije u prvim danima 2018. izabran najbolji ponuđač za koncesiju za beogradski aerodrom Nikola Tesla, ukazala na simboliku vezanu za dalji uspešan dolazak investitora u Srbiju.

„Ako se po jutru dan poznaje, godina će biti uspešna“, rekla je Maja Gojković i navele da su izgrađeni „kilometri i kilometri“ puteva zahvaljujući kojima investitori u sve većem broju dolaze u Srbiju.

Ona je rekla i da Vlada i Vučić rade na ravnomernom razvoju svih delova Srbije a ne samo Beograda, istučući otvaranje novog Kliničkog centra u Nišu i, posle tri decenije, fabrike u Lebanu.

Ukazala je i na neophodnost jačanja principa solidarnosti i humanosti sa svima koji imaju manje nego što im je potrebno.

Unošenju badnjaka prisustvovali su funkcioneri SNS Nebojša Stefanović, Marko Đurić, Nikola Selaković, Goran Knežević, Jadranka Joksimović, Darko Glišić i drugi.