Evo gde penzioneri mogu ostvariti popust sa Senior karticom

Vesti 01. nov 201712:40 > 12:43
Tanjug/Zoran Žestić

Beogradski penzioneri od danas mogu da koriste specijalne, personalizovane kartice s kojima će moći da ostvare popuste prilikom kupovine u prodavnicama i apotekama, a imaće i jeftinije karte za sportske centre, muzeje i pozorišta.

Kako je najavljeno, penzioneri će sa „senior“ karticom imati mogućnost da ostvare uštede na 200 lokacija širom prestonice.

Pogledajte, za sada poznati spisak, gde mogu ostvariti popust:

– U domovima zdravlja „Vizim“ i „Euromedik“ – popust od 10 odsto

– Ambulanti „Master fizikal“ – popust 20 procenata

– Apotekama Beograd – popust od 10 odsto na kupovinu lekova.

– Za ulaznice za Muzej grada Beograda, Kuću legata, pozorište „Boško Buha“, Bitef teatar, Atelje 212, BDP, „Puž“ i Ustanovu kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ imaće popust 50 odsto

– Popust za letovanja i zimovanja u agenciji Flaj Flaj Travel – 5 odsto

– Sportsku opremu po sniženoj ceni od 10 odsto u „Tref sportu“.

– Beogradski zoološki vrt daje 40 odsto popusta na redovnu cenu karte od 500 dinara.

– Niže cene usluga će biti i u „Zelenilu“ (5 odsto), „Veterini“ (10-20 odsto), „Hipodromu“ (20-50 odsto), turističkim ponudama „Beogradske tvrđave“ (50 odsto), SRC „Tašmajdan“ (10 odsto)…

– Sniženje od 10 do 15 odsto mogu da ostvare u „Diplomatik kafeu“, „Čorba kafeu“, kafićima „Tok“ i „SFRJ“. Popuste daju restorani „Majdan“, „Fenjer“, „Stenka“, „Trem“ i „Trešnjin hlad“.

– Po sniženim cenama automobile mogu da popravljaju u servisima „Vujošević“ i „Katalinić“.

Spisak lokacija gde penzioneri mogu ostvariti popuste će biti dopunjavan jer su pregovori sa kompanijama u toku a korisnici će o tome biti obavešteni.