Snimak incidenta u autobusu GSP: Vozač udarao devojku?

Vesti 01. nov 201710:35 > 10:41
N1

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" objavljen je snimak incidenta iz jednog autobusa GSP, na kom se vidi da vozač, nakon žučne rasprave izvlači devojku napolje. Prema tvrdnji građanke koja je snimak i poslala, vozač je, zatim, devojku bacio na beton i udarao je pesnicama.

Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru… Pun autobus je stajao i gledao scenu, a samo smo ja i jedan dečko pritrčali i stali u njenu zaštitu“, napisala je građanka.

Na snimku se vidi da je devojka, vidno uzrujana, tražila od vozača da krene sa stajališta (okretnice), jer se, kako je navela, pet autobusa nije pojavilo (po redu vožnje). Građanka je napisala da je prethodno  tražila od vozača broj na koji može da se žali, ali da je on uzeo svoju šolju kafe, izašao iz autobusa i usput joj uputio nekoliko psovki.

Usledila je razmena ružnih reči, nakon čega je vozač, koji je bio napolju  – na kafi, ušao u autobus i povukao devojku na trotoar, nakon čega je usledilo, prema svedočenju građanke, brutalno nasilje nad ženom. U tom trenutku, autobus na liniji 56 je bio pun putnika.