Dragan Šutanovac gost Novog dana

Vesti 15. okt. 201711:59 > 20:27
Podeli:
Izvor: N1

Gost Novog dana u temi jutra je lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Hoće li biti kandidat DS-a za gradonačelnika Beograda? Šta misli o konstantnom pritisku da opozicija nastupi jedinstveno? Ko bi u tom slučaju mogao da predvodi opoziciju? Šta misli o mogućoj kandidaturi nekadašnjeg DS gradonačelnika Dragana Đilasa? O ovome u temi jutra govori lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Novinarka Jelka Jovanović iz Novog magazina lista dnevnu štampu.

U Novom danu biće reči i o autovanju. Agencija Executive Group i udruženje „Parada Ponosa Beograd“ su pripremili kratki video „Naš život u četiri zida“, koji se bavi opšteprihvaćenim stavom da LGBT+ osobe svoja prava mogu slobodno da uživaju, ali samo u svoja četiri zida. Gosti jutra na ovu temu su Marko Mihailović iz organizacionog odbora Parade ponosa i Nemanja Stanković, kreativni direktor u Executive group.

Sedmi put zaredom studentska organizacija ESTIEM LG Beograd sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat „Budi Coolturan 2017” koji će se održati u periodu od 20. do 22. oktobra u Narodnoj biblioteci Srbije. U nastavku programa više o seminaru edukativnog i takmičarskog karaktera koji će pomoći mladima da otkriju odgovor na pitanje „Gde se krije kultura u Srbiji?“.