Bojan Pajtić gost Novog dana

Vesti 08. okt. 201716:12 > 16:19
Podeli:
Izvor: N1

U Novom danu tekstove u štampi komentariše bivši predsednik DS Bojan Pajtić, dok je u Temi jutra gost predsednik Vojnog sindikata Srbije koji će govoriti o zahtevima tog i Policijskog sindikata Srbije upućenim Vladi.

Policijski sindikat i Vojni sindikat Srbije, na protestu u subotu, zatražili su smene ministara policije i odbrane, ali i svih onih, kako kažu, koji umesto za državu i narod, rade za partijske interese“.

Ministar Stefanović odgovara: Bez konkretnih zahteva na jučerašnjem protestu već samo prazne, političke floskule. Da li može da dođe do pomirljivih stavova vlade i ovih sindikata i šta nakon protesta u Temi jutra razgovaramo s predsednikom Vojnog sindikata Novicom Antićem.

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić gost je Novog dana sa kojim listamo štampu i komentarišemo aktuelne teme.

Produkcija „Dizni na ledu“ posle četiri godine pauze ponovo gostuje u Beogradu od 13. do 15. oktobra, odakle i kreću na svoju ovogodišnju turneju na kojoj izvode predstavu „čarobna kraljevstva“ oživljavajući na ledu četiri priče – „Mala sirena“, „Automobili“, „Priče o igračkama“ i „Zaleđeno kraljevstvo“. U studiju Novog dana Elza, jedna od Diznijevih junakinja.

Najavićemo i novu koncertnu sezonu u beogradskoj Kombank areni. Gost jutra direktor arene Đorđe Milutinović.